Pellavina White Coffee

Ahad, 7 Februari 2021

Minum Coffee Hazelnut Pellavina Seolah Berada di Cafe Mewah !!!

Kenapa Tak caya ke ??

Di musim PKP nie, semua orang kena berada di rumah untuk jaga keselamatan diri dan keluarga,

TAPI  kan dah biasa melepak di cafe minum kopi ...

Ouchh macamana ni ?? 

Opss jangan risau !! 

Pellavina White Coffee dengan rasa  Hazelnut diadun dengan cukup sempurna dan kaw  !! 

Penyediaan yang cukup ringkas, cuma tambah air suam atau nak air sejuk pun boleh, kacau dan minum 

semudah ABC kan 😆😆

Bila dah minum, WOW ternyata kopi ni setaraf coffee di cafe mewah !!

Tak percaya ? Cubalah rasa




Boleh Whatsaap terus Arda

Cod sekitar triang, kerayong, bukit mendi, sgkemahal,bukitpuchong,chemomoi

atau mesej di page PellavinaCoffee
m.me/103250915131501

Tiada ulasan:

Catat Komen