Pellavina White Coffee

Rabu, 4 Januari 2017

Pewiit Foundation Cream RM28.00 Je !


Selepas kita bagi customer cuba bb cream foundation pewiit ni semua cakap sedap , best sngt2.. kalau tahu mcm ni, xbeli yang mahal2 kt luar sane ..Dah la harga sngt murah ..



>>><<<5000unit terjual="">><<<

Pewiit foundation cream
Harga rm28.00 sahaja .
 Bagus untuk 15thn ke ats
 Mudah dipakai dan dibersihkan
 Glowing sampai ke petang !
 SPF50
 Setanding dgn jenama mahal .
 Nampk glowing sbb cream .

Stok baru sampai semalam 1000pcs .
Harga asal rm49.99sen ..
Offer skrg rm28.00 shja.."SIAPA CEPAT DIA DAPAT"

 whatsaap arda 01126093727

Selasa, 3 Januari 2017

Nak Cari Produk SELAMAT dan NATURAL ?? Pewiit kan ADA ! ..


Boleh tengok hari2 ada new testimoni dari customer ...
Alhamdulilah ! , diowng share testimoni sbb berkesan dan yakin dgn produk keluaran pellavina sdn bhd.
Pewiit 3in1 less 50%
Pewiit 5in1 free toner ..
cepat2 selagi stok masih ada =)
whatsaap arda 01126093727








Rugi kalau tak baca


Kalau nk cantik baca la..

Alhamdulillah si dia dah merasa perubahan yang ketara =)