Pellavina White Coffee

Khamis, 22 Disember 2016

NAK SERUM + FREE SABUN PEWIIT??


Jom grab PEWIIT SCAR SERUM sekarang!! 😙😙😙
Jangan cakap arda x payung lakk.. hihi😘
Whatsapp sini ye ---->> 011-26093727

Isnin, 19 Disember 2016

PEWIIT SKINCARE 5in1


Satu set mengandungi;
1) Pewiit Soap 50g
2) Day Cream 20g (SPF50)
3) Night Cream 20g
4) Treatment Cream 20g
5) Pewiit Scar Serum 15ml
+++ free collagen toner (125ml) utk 100 pembeli terawal
Whatsapp: 01126093727


Rabu, 16 November 2016

PEWIIT SKINCARE MEMANG TERBAIKLAH KHASIATNYA !!!


Lepas guna kulit akan rasa lembut dan lembap, dah lama sikit guna dah boleh nampak kulit makin cerah dan glowing gitue...secara semulajadi tau !!!
Kmi ada 9 bahan yang terpilih ;).. biasa 1produk ada 1 @ 3bahan je tpi skrg kmi ada 9 jenis bahan yang baik untuk kulit muka ;).. bukan itu saja.. cream kita pun lebih banyak dari produk2 lain .. biasa org lain 5 - 10grm tapi cream pewiit 20grm ++ setiap jar ;).. sy share apa manfaat bahan tersebut .
💐PEWIIT SKINCARE💐
1 set mengandungi:
💝 Sabun Pewiit (50g)
💝 Day Cream (20g)
💝 Night Cream (20g)
Kelebihannya sgt ajaib..
🎄Menghilangkan jerawat batu/pasir
🎄Menghilangkan parut & kesan jerawat
🎄Menghilangkan jeragat
🎄Mencerahkan
🎄Mengecilkan pori kulit
🎄Menyihatkan serta menyegarkan kulit wajah
🎄Wajah tampak glowing
🎄Merawat kulit kusam
🎄UV protection (SPF50)
🎄Mengekalkan kelembapan kulit
Kesan yang lagi cepat dan superb gabungan pewiit skincare bersama pewiit serum !!!
P/s -> kalau uolss rasa nak try produk nie jom whatsapp arda.. arda nak bagi harga diskaun :D
whatsaap arda >>>> 01126093727


Isnin, 31 Oktober 2016

Pewiit Skincare Kini Berwajah Baru Dan Lebih Berkesan !!





INGINKAN KULIT WAJAH LEBIH SIHAT DAN CANTIK ?
Kulit lembut, halus dan bebas dari masalah wajah 😍 Pastinya idaman uolls kan ??
💐PEWIIT SKINCARE💐
1 set mengandungi:
💝 Sabun Pewiit (50g)
💝 Day Cream (20g)
💝 Night Cream (20g)
Kelebihannya sgt ajaib..
🎄Menghilangkan jerawat batu/pasir
🎄Menghilangkan parut & kesan jerawat
🎄Menghilangkan jeragat
🎄Mencerahkan
🎄Mengecilkan pori kulit
🎄Menyihatkan serta menyegarkan kulit wajah
🎄Wajah tampak glowing
🎄Merawat kulit kusam
🎄UV protection (SPF50)
🎄Mengekalkan kelembapan kulit
Mereka sudah! Uollss bila lagi ?? 😂😂
Whatsapp >>> 01126093727

Jumaat, 28 Oktober 2016

Terjatuh CINTA dengan PEWIIT FOUNDATION !!!



Suka sangat Pewiit Foundation !!
"Lepas pakai glowing2 gitue " ..kata sis dia
Wah nampaknya si dia dah terjatuh hati dengan Pewiit Foundation !!
Yg bestnya tak bercapuk tau dan ade spf50 lagi !!
Uolss bila lagi ??
Jom whatsaap arda 01126093727

Khamis, 27 Oktober 2016

Hilangkan Parut Dengan Pewiit Scar Serum !!!



Jom share ape yg bestnya PEWIIT SERUM 😍😍
🍄Vitamin C - anti aging
fungsi : anti aging yang kuat ( Vitamin C) dapat meningkatkan proses penghasilan kollagen dan mencegah kerosakan kulit akibat sinaran matahari dan memperbaiki garis-garis halus serta kerutan pada kulit wajah atau badan

🍄Vitamin E (Tokoferol)
Fungsi : antioksida , mempercetkan penyembuhan luka , merawat parut dan mecegah garis-garis penuaan .

🍄Aloe Vera
fungsi : mematikan pigmen hitam dan melicinkan kulit , menyembuhkan luka ,

🍄 Cinnamon Extract
fungsi : mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat ,

🍄Tee Tree Oil ( minyak pokok teh )
fungsi : bahan semula jadi untuk menghilangkan parut jerawat wajah dan badan .

🍄Olive Oil ( minyak zaitun )
fungsi : sangat berkesan untuk menyahkan parut dan juga membantu melembapkan kulit .

*PewiitSerum*
Whatsaap arda 01126093727