Pellavina White Coffee

Jumaat, 12 Mac 2021

Wah !! Minum Coffee White Hazelnut Boleh Cerahkan Kulit

 Kopi sedap rasa memikat

☺️
Cuba rasa dulu mesti terpikat 😁
Aroma kopi vietnam dengan rasa hazelnut ...fuhh baunya semerbak πŸ€—
Bila dah minum tak cukup secawan tau 😁😁
Bukan minum je sedap khasiat rahsia pun dapat tau !!
Nak tau detail khasiat #pellavinacoffee ??

Jumaat, 19 Februari 2021

Testimoni Terbaru Pellavina White Coffee

 

πŸ”₯Sedappp
πŸ”₯Kawal selera makan
πŸ”₯Kulit makin licin
πŸ”₯Pori mengecil
πŸ”₯ Kulit makin lembap
Antara feedback dari pengguna Pellavina White Coffee ‼️‼️
Nak cuba ? Jom whatsaap arda






Rabu, 17 Februari 2021

Petua Nak Kulit Lembap Dan Cerah Berseri !!

Semua orang nak kulit yang lembap, licin tanpa cela dan cerah berseri kan ?  Ye lah semua orang nak sentiasa kelihatan cantik terutama perempuan !

Tapi sejauh mana kerajinan kita nak amik serius tentang penjagaan kulit yang rapi ? Sejauh mana kita sanggup mengamalkan petua tradisional akibat kekangan masa ?

kalo ada yang sanggup mengamalkannya pun, mungkin tidaklah boleh lakukannya dengan konsisten terutama bila bergelar isteri dan ibu !! Banyak masa dihabiskan untuk mengutamakan keperluan suami dan anak-anak yang tersayang !! Betulkan ??  

Para isteri dan Ibu masa kini sudah tak cukup masa untuk memanjakan diri sendiri, sudah lupa yang kita ada badan yang perlu dibelai dengan kasih sayang juga !

KINI nak jaga kulit bukan lagi masalah, caranya mudah sangat !!

Petuanya cuma TIGA langkah saja 

1- Amik cawan isikan dengan 150 ml air suam/sejuk

2-  Tuangkan satu sachet Pellavina White Coffee

3-  Kacau dan sedia untuk dinikmati 

    πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Boleh diambil setiap pagi bersama sarapan atau juga di petang hari sewaktu minum petang !! Sebaiknya 2 kali sehari 

Rasa yang sedap dan nyaman membuatkan kita juga rasa segar dan kembali bersemangat untuk melakukan rutin harian kita dengan penuh keikhlasan !! 


Nak kulit sihat dan cerah berseri ??

cepat-cepat whatsaap arda 

klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Http://www.wasap.my/60105253725/nakcoffee

Jumaat, 12 Februari 2021

Rasa Coffee Sekali Pasti Ketagih !!


Pellavina white coffee memang lain dari yang lain πŸ‘πŸ» Banyak kebaikan dalam satu sachet tau 🌹 . ✅ Mengurangi selulit ✅ Melambatkan penuan ✅ Mencegah masalah kulit ✅ Merawat jerawat ✅ Mencerahkan seluruh badan ✅ Menglihatkan lingkaran hitam di mata . Yang paling best #pellavinawhitecoffee ni boleh buat korang ketagih dengan rasa dia, kopi khas untuk korang yang inginkan kulit putih & cantik 🌹 Pellavinawhitecoffee serious sedap‼️ .

Terima Kasih Buat Yang Membeli Dan Repeat Order !

 Bermula sedikit demi sedikit lama-lama jadi bukit, jika tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya,

Gitulah perumpamaannyaπŸ˜€

Alhamdulillah, semakin ramai yang mencuba dan bila dah cuba mula rasa kesannya, bila sendiri dah mula rasa perubahannya, semestinya lepas tu  nak order lagi ✌

ALHAMDULILLAH !! 

Semoga semakin ramai yang dapat rasai sendiri kesedapan dan perubahan setelah minum Pellavina White Coffee ni 

Coffee yang bukan hanya sedap dan kaw malah juga dapat membantu mengatasi masalah kulit jerawat, jeragat, kulit kusam dan kulit gelap 😍

Nak cuba juga ??

Jom wasap arda segera untuk harga PROMOSI !!







Isnin, 8 Februari 2021

Coffee untuk Kulit Cerah


Nak tak minum Coffee dapat kulit lembap dan cerah ?? Kini uols boleh minum coffee sedap tambah bonus dapat kulit lembap dan cerah, bebas dari masalah kulit kusam !! Adunan kopi vietnam yang cukup kaw terasa seperti minum di cafe mewah. Mesti stress di musim PKP ni kan mana boleh lepak cafe !! TAPI dengan adanya coffee rasa hazelnut ni uols dah tak perlu runsing lagi !! Cara penyediaannya pun mudah saja, bancuh je dengan air suam, kacau dan minum. Sesuai sangat bagi yang kejar masa tu jom wasap Arda untuk order http://www.wasap.my/60105253725/nakco...



Coffee Setaraf Cafe Stabak


Coffee pellavina adunan rasa kopi vietnam yg memikat.
- rasa hazelnut lemak berkrim
- cukup kaw kata peminat coffee
- Bila diamalkan minum coffee ni, kulit makin lembap dan cerah
Nak rasa kopi sedap ni ....jom wasap