Pellavina White Coffee

Rabu, 27 April 2016

Jerawat Batu Hilang dengan Pewiit Skincare !!!

Perubahan yg AWESOME !!!

Sebelum guna pewiit skincare
=========================
→ kulit kusam !!
→ jerawat batu banyak sgt !!
→ parut lagi !!

Selepas guna pewiit skincare
========================
● kulit berseri-seri !!
● Jerawat batu hilang !!
● parut pudar
● kulit makin licin
● gebu

Pewiit Skincare memang terbaik !!

Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬ smile emoticon

Jom arda bantu uols sama ..sms/whatsaap segera
01126093727
01126093727
01126093727




Selasa, 26 April 2016

Nak Serum Pewiit Percuma ???

PERCUMA PEWIIT SCAR SERUM DENGAN PEMBELIAN PEWIIT SKINCARE 🎉🎉🎉

Pewiit Skincare dirumus khas 100% drp herba semula jadi iaitu formulasi bunga cengkih, kayu manis, vitamin C, serta ekstrak alovera.

Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya. Paling penting, ianya lulus KKM.

Sape cepat die dapat.. PROMOSI TERHAD.. 😘😘
whatsapp >> 01126093727




Ahad, 24 April 2016

Meh Arda payung lagi !!! Testimoni terbaru !! PEWIIT SKINCARE


Uolss lihat sendiri perubahan ketara selepas menggunakan set PEWIIT SKINCARE nie !!!

Teruja tak ??? hihihi
Produk ini sangat ajaib kerana fungsinya mampu untuk::
✔menghilangkan jerawat batu
✔menghilangkan parut jerawat
✔menghilangkan kesan jerawat
✔memutihkan
✔mengecilkan pori kulit
✔kulit lebih sihat
✔glowing
✔menghilangkan jeragat
✔menghilangkan kulit kusan
✔uv protection
✔mengekalkan kelembapan kulit
Kandungan sabun/day cream/ night cream::
✔extract bunga cengkih selepas hujan
✔extract kulit kayu manis turun temurun
✔extract collagen
✔extract gluta
✔vitamin A C E
✔extract alovera
✔extract tomato
Jom arda bantu uolss , sms/whatsaap segera
01126093727
01126093727
01126093727
Detail testimoni di blog shuhadabadya.blogspot.com

Khamis, 21 April 2016

Kulit Makin Flawless dan Pinkish dengan Pewiit Skincare !!!




Alhamdulillah lihatlah kini kulit kini bukan saja flawless malah pinkish gitue !!
Yg cuba saja merasainya ...hasil yg superb ni tau !!
Yg duk pandang je ...dapat ....
Penggunaan yg konsisten memang membuatkan kita teruja apabila melihat perubahan demi perubahan !!
Nak hasil yg lagi superb disyorkan guna bersama pewiit gluthathione
Jom arda bantu
01126093727
01126093727
01126093727

Jumaat, 15 April 2016

Rugi tak cuba Pewiit Scar Serum !!!

Yang dah order dan nk repeat sabun, tapi nak pakai serum !
Haaaa, berita baik tuk korang ..
sekarang nie kami ade promosi tau, sape cepat dia dapat !
Jom dapatkan sabun pewitt percuma dengan setiap pembelian PEWITT SCAR SERUM heart emoticon !
~1 pewitt scar serum get free 1 pewitt soup


::::::: FUNGSI SERUM ::::::
1) Vitamin C - anti aging
fungsi : anti aging yang kuat ( Vitamin C) dapat meningkatkan proses penghasilan kollagen dan mencegah kerosakan kulit akibat sinaran matahari dan memperbaiki garis-garis halus serta kerutan pada kulit wajah atau badan
2) Vitamin E (Tokoferol)
Fungsi : antioksida , mempercetkan penyembuhan luka , merawat parut dan mecegah garis-garis penuaan .
3) Aloe Vera
fungsi : mematikan pigmen hitam dan melicinkan kulit , menyembuhkan luka ,
4) Cinnamon Extract
fungsi : mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat
5) Tee Tree Oil ( minyak pokok teh )
fungsi : bahan semula jadi untuk menghilangkan parut jerawat wajah dan badan .
6) Olive Oil ( minyak zaitun )
fungsi : sangat berkesan untuk menyahkan parut dan juga membantu melembapkan kulit .
sms/whatsaap 01126093727
sms/whatsaap 01126093727
Blog shuhadabadya.blogspot.com

Rabu, 13 April 2016

TERBARU !!!! Pewiit GLUTATHIONE PLUS !!!

TERBARU dari PEWIIT !!!!


Alhamdulilah , keluaran produk " PELLAVINA " terbaru iaitu " pewiit glutathion plus capsul " produk yang terhasil dengan teknologi TERBARU 2016 dan diyakini keberkesananya .
Mengandungi bahan-bahan yang sangat bermanfaat untuk kesihatan kulit serta dalaman badan. Antaranya:

L-Glutathione
• Dikenali sebagai Master Antioxidant penting yang membantu tubuh menghilangkan zat-zat berbahaya.
• Glutathione diperlukan untuk mempertahankan fungsi normal sIstem kekebalan tubuh.
• Membantu memutihkan kulit dengan penukaran melanine ( gelap/coklat/kuning pigmentasi) untuk phaeomelanin ( pigmentasi kulit putih kemerahan ).
• Berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah.
• Membantu meningkatkan kekuatan, ketahanan dan tahap kesihatan badan.

Ascorbic Acid
• Turut dikenali dengan nama Vitamin C, merupakan kunci terbaik dalam penghasilan kolagen dalam tubuh badan( sejenis protein yang merangsang pertumbuhan sel dan menjadikan kulit yang tegang dan sihat).
• Membantu memulihkan permukaan kulit yang rosak akibat terdedah kepada factor-faktor persekitaran.
• Menjadikan kulit lebih cerah, licin dan sihat kerana kolagen yang tumbuh hasil pengambilan Vitamin C secara berterusan.

THE POWER OF PRODUCT
=> pencerahan yang CEPAT ! .
=> Mampu mengcerahkan kulit dalam masa kurang dari 1 minggu.
=> mencerah dan memutihkan kulit seluruh badan .
=> Parut muka Hilang dengan cepat .
=> Menyekatakan tona warna kulit .
=> PALING berkesan berbanding rawatan " SUNTIKAN "
=> Memerahkan dan melembabkan bibir secara semulajadi
=> Memutihkan kulit seluruh badan dengan sekata .
=> Mampu mencerahkan kulit walaupuan pada tempat2 yang terlipat atau padan celahan .
=> mampu mengaktifkan colagen dan gluta dalam badan .
=> salah satu agent awet muda yang paling berkesan ! .
= > penggunaan EXTRACT BROCCOLI .

ArahanPengambilan
Ambil 1 biji kapsul 2 kali sehari, 30 minit sebelum makan pagi dan petang.

*untuk penghasilan terbaik:
- Banyakkan minum air kosong sekurang-kurangnya 2L sehari .
- Elakkan pengambilan kafein secara berlebihan .

Jom Arda bantu
sms/whatsaap 01126093727
sms/whatsaap 01126093727
sms/whatsaap 01126093727

TIGA PRODUK UTAMA DALAM 1 SET PEWIIT SKINCARE !!!


heart emoticon Soapbar Pewit
- Merawat jerawat secara dalaman. Membantu mengurangkan masalah jeragat, menghilangkan jerawat batu, parut jerawat, mengecilkan pori kulit, menggebukan kulit

heart emoticon Day Cream
- Krim halus bertindak sebagai foundation, tidak melekit selain menjaga kulit dari sinaran UV

heart emoticon Night Cream
- Menghaluskan tekstur kulit, menyekatakan tona kulit, merawat segala masalah kulit

Harga promo kaw kaw yer.

Yang bestnya ...setiap pembelian skincare kite bg
FREE SERUM !!! FREE SERUM !!! FREE SERUM !!!

Fuhyooo !!! Rugi uols tak rebut peluang ni !!!

Pembelian yang berbaloi dengan hasil yang superb !!!

Jom Arda bantu
sms/whatsaap 01126093727
sms/whatsaap 01126093727
sms/whatsaap 01126093727



Review 10 Bintang untuk Pewiit Skincare !!!

Lepas 3 hari guna pewiit skincare, perubahan yg superb !!
Terus bagi 10 bintang !!!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬ smile emoticon
Jom uols arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727
Sms/whatsaap 01126093727
Sms/whatsaap 01126093727


Selasa, 12 April 2016

Pewiit skincare SUPERB BEST !!


Reviews 5★ !!!
"Masalah jerawat selesai lepas 3 minggu guna, krim yg cepat meresap dan tak berminyak seolah2 pakai pelembap, krim mlm juga cepat meresap dan tak rimas !! "
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Jom uols cuba sama, arda akan bantu smile emoticon
Sms/whatsaap 01126093727
Sms/whatsaap 01126093727
Sms/whatsaap 01126093727

Cara Guna Pewiit Scar Serum !!!

Cara Penggunaan Pewiit Scar Serum :
Pewiit Scar serum nie bukan sapu cam krim tau..
Titiskan / sapu Serum pada tempat yang bermasalah seperti parut muka, tgn dan lain2.
Utk pakai pada kulit wajah waktu malam...sapukan Serum dan biar meresap terlebih dahulu...selepas tu, baru guna Krim malam smile emoticon
simple semudah abc smile emoticon
Jom dapatkan segera PEWIIT SCAR SERUM heart emoticon
Kesan yang sangat superb apabila guna bersama PEWIIT SCINCARE 3in1
sms/whatsaap 01126093727
Testimoni di blog shuhadabadya.blogspot.com


Jumaat, 8 April 2016

Apa Kata Pengguna Yang Baru Guna Pewiit Skincare Dan Pewiit Scar Serum ??

Wahhh tengok respon baru mula guna nie !!!
Nampak macam dah jatuh cinta dengan Pewiit Skincare + Pewiit Scar Serum heart emoticon
Tersenyum arda membacanya smile emoticon
Alhamdulillah respon yg sgt SWEET !!
Menceriakan Arda sepanjang hari smile emoticon
Arda doakan si dia dapat sepenuhnya khasiat set pewiit ni..insyaAllah dengan keizinan dr allah swt jua smile emoticon
Jom uols rasai khasiatnya !
Sms/whatsaap 01126093727
Sms/whatsaap 01126093727
Sms/whatsaap 01126093727
Testimoni lain di blog shuhadabadya.blogspot.com





Wauu Perubahan Menakjubkan Lepas 3 hari Guna PEWIIT SKINCARE DAN SERUM !!!

Perubahan yg AWESOME !!!
Baru guna 3 hari Pewiit skincare bersama Pewiit Scar Serum !!
Jerawat kecut !!
Blackhead kurang !!
Muka licin !!
Wewiit kite pun teruja sama heart emoticon
Jom uolss cuba sama, arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727
Testimoni di blog shuhadabadya.blogspot.com

Pewiit !! Penghantaran sepantas kilat !!



                                          Hihi yea..semalam pos harini dah terima smile emoticon
                                           Tqvm pos laju malaysia smile emoticon
                                         Jom uolss yg nak cuba..sms/whatsaap 01126093727
                                          Arda guide juga tau smile emoticon

Rabu, 6 April 2016

Feedback Pewiit Skincare Yang Selamat Diterima !!

Alhamdulillah antara yg sudi share feedback bergambar pewiit yg selamat diterima smile emoticon
Jom uolss cuba pewiit skincare yg superb nie !!
Sms/whatsaap 01126093727













Ape Yang Jadik Selepas Sebulan Menggunakan PEWIIT SKINCARE ???

Dah guna pewiit skincare sebulan lebih daaa !!!
Okey sangat ! Best pakai !
Kulit wajah lembut ! Jerawat besar pun hilang !
                                                    Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬ smile emoticon
Jom uolss arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727


Jiran Tegur Muka Okey Lepas Guna Pewiit Skincare !!!

"Suka- suka sangat dengan perubahan lepas guna pewiit skincare"
"Jiran pun tegur muka dah nampak okey "
Arda pun teruja sama...terasa bahagia apabila masalah si dia dah mula ade perubahan smile emoticon
Semakin seronok membantu ...ya Allah berikanlah mereka kesembuhan sepenuhnya smile emoticon
Jadikanlah pewiit skincare membantu ramai lagi yg mengalami masalah kulit wajah di luar sana
Jom arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727






Pewiit Skincare Menghalang JERAWAT dan Menyebabkan Parut Pudar !!!

"Jerawat dah tak tumbuh banyak lagi dan parut pun dah pudar "
Alhamdulillah smile emoticon
Penggunaan yg konsisten memang hasilnya membuatkan kita teruja !!
Jom arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727


Syukurilah Nikmat sentiasa


Syukuri yang SEDIKIT  Allah akan memberi yang BANYAK

Buat dulu yang termampu Allah akan bantu untuk membuat yang Tidak TERMAMPU

Amalkan dulu ilmu yang ada, nanti Allah akan memberi  ILMU YANG BELUM KITA ADA !!