Pellavina White Coffee

Rabu, 30 Mac 2016

Say No Kimia Kekalkan Tradisional !!!


Pewiit Skincare 3in1 teman baik anda untuk kulit yang sihat, bersih dan bebas cela heart emoticon


sms/whatsaap 01126093727 (arda)




Feedback Bergambar Pewiit Skincare Dan Serum Yang Telah Selamat Diterima !!!

Alhamdulillah smile emoticon
Terima kasih sudi share feedback bergambar pewiit skincare dan serum yg diterima heart emoticon
Thanks a lot !!!
Nanti bg feedback tau smile emoticon
Jom arda guide sama
Sms/ whatsaap 01126093727













Suami Isteri Kongsi Guna Pewiit Skincare !!!

"Asben saya pakai ok sangat sampai tengahari pun muka tak berminyak !"
"Jerawat sy pun macam dah kurang"
Sharing is caring heart emoticon
Weewiit suami isteri guna
pewiit skincare !!!
Feedback setelah seminggu menggunakan pewiit smile emoticon
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Jom Arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727
Testimoni lagi di blog shuhadabadya.blogspot.com




Selasa, 29 Mac 2016

Baru seminggu guna ‪#‎sabunpewiit‬


Memang nampak berkesan !!!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Jom arda bantu uols
Sms/whatsaap 01126093727


Pewiit Skincare memang TERBAIK !!


Bile dah cuba ...rata-rata memang bg feedback camni like emoticon
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Jom arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727
Testimoni lain di blog shuhadabadya.blogspot.com


Jumaat, 25 Mac 2016

Baru 5 hari Guna Pewiit Skincare Parut dah mula pudar !!

Alhamdulillah smile emoticon
Selepas 5 hari guna pewiit skincare
Dah mula rasa perubahan !!
Alhamdulillah syukur !!!
Jom dapatkan segera sms / whatsaap 01126093727


Khamis, 24 Mac 2016

Isnin, 21 Mac 2016

Yang Ade Masalah Jerawat Teruk Memang SANGAT Disyorkan Baca !!!

 Lihat hasil setelah konsisten guna 

                           PEWIIT SKINCARE  +  PEWIIT SCAR SERUM 

                              "saya sangat berpuashati dan suka sangat !"
        
                               "muka dulu jerawat degil dan parut merata tak nak hilang !!"

                              "Kini setelah 2 BULAN guna jerawat dan parut semua hilang !!" 



Usah tunggu lagi, jom Arda guide 

sms/whatsaap terus 011-26093727 

Jumaat, 18 Mac 2016

Kinie selpie pun tak malu lagi dah selepas guna PEWIIT SKINCARE !!


selamat tinggal kamera 360 !!! hehehe
Tampil lebih yakin setelah menggunakan pewiit skincare !!

jom uolss dapatkan segera
sms/whatsaap 01126093727
banyak lagi testimoni di blog ARDA eSHOP 

Berdoalah Setiap Hari




Ya allah, berikanlah kami perniagaan yang tidak rugi dunia akhirat, perniagaan yang untung dunia akhirat serta berikan rezeki yang melimpah ruah yang kau redhai dan Jadikan produk keluaran pellavina (pewiit skincare, sakura dan pewiit scar serum) membantu ramai orang lain agar dapat kulit yang sihat dan bersih dari cela !!
Aamiin smile emoticon

Khamis, 17 Mac 2016

Pewiit Skincare Produk Selamat dan LULUS KKM !!!



Pewiit Skincare 3in1 dirumus khas 100% herba semula jadi iaitu formulasi bunga cengkih, kayu manis, alovera dan vitamin C.
Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya. Paling penting, ianya lulus KKM.
No. Kelulusan KKM :
Day Cream > NOT150703926K
Night Cream > NOT150703925K
Pewiit Soap > NOT150703927K
Sms/whatsaap 01126093727 (arda)
Add FB: https://www.facebook.com/Stokissabunpewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com

Pewiit Skincare Memang Terbaik

Jom Arda belanja lagi ....Penangan pewiit skincare !!!
Setelah Guna selama 2 minggu PEWIIT SKINCARE,
 "Kawan tegur kulit makin cantik, makin glowing, sunburn pun hilang, kulit tak berminyak !!"
 "Krim juga selesa tak melekit"
  "cuci muka dengan sabun pewiit kulit rasa segar, jerawat pun segan nak tumbuh"

  MOOD Happy !!

Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬

Yg nak cuba jom sms/whatsaap 01126093727

Ahad, 13 Mac 2016

Agen dropship diperlukan !!!


>> tak perlu keluar modal

>> untung bersih rmxx

>> Tak perlu risau pasal stok

>> Tak perlu pikir nak pos barang !

>> Arda akan guide !!

yang SERIUS nak duit MUDAH je terus whatsaap 01126093727 " saya nak join dropship"



Sabtu, 12 Mac 2016

Uolss nak skincare yg simple dan boleh rawat masalah kulit wajah ???


Jom arda guide !!
Uols akan rasa perubahan demi perubahan !!
Masalah jerawat kini selesai...
Alhamdulillah...jom dapatkan segera pewiit skincare dan pewiit scar serum
Sms/whatsaap 01126093727
Banyak lg twsrimoni di blog arda eshop


Pewiit Skincare Penghantaran Cepat Dan Pantas !!

Bila customer maklum barang dah sampai !!
Kiterla org paling gembira smile emoticon
Kite dapat bantu die ...jadi pemudahcara untuk selesaikan masalah smile emoticon
Lagilah bila customer dah bg feedback ...
Allah swt je yg tau...syukur selalu sebab doa dimakbulkan smile emoticon
Jom arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727









Khamis, 10 Mac 2016

Rahsia Sebenar Rawat Kulit Semulajadi !!

Pewiit Skincare- Wajah Berseri bagaikan Bidadari !!!
heart emoticon Rasai kelainan pada kulit wajah anda seawal 10 hari.
heart emoticon 100% Halal
heart emoticon Mendapat kelulusan KKM dan GMP.
heart emoticon Merawat dari dalam hingga luaran kulit.
heart emoticon Mengurangkan radang jerawat.
heart emoticon Merawat kulit kusam
sms/whatsaap 01126093727


Selasa, 8 Mac 2016

TERBARU dari PEWIIT !!!!


PEWIIT SCAR SERUM !! ..
KKM NO. NOT151201216K...
MAGIC kepada produk " PEWIIT SCAR SERUM " adalah :
1) Vitamin C - Anti Aging
Fungsi: Anti aging yang kuat (Vitamin C) dapat meningkatkan proses penghasilan kollagen dan mencegah kerosakan kulit akibat sinaran matahari dan memperbaiki garis-garis halus serta kerutan pada kulit wajah atau badan
2) Vitamin E (Tokoferol)
Fungsi: Antioksida, mempercepatkan penyembuhan luka, merawat parut dan mencegah garis-garis penuaan
3) Aloe Vera
Fungsi: Mematikan pigmen hitam dan melicinkan kulit serta menyembuhkan luka
4) Cinnamon Extract
Fungsi: Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat
5) Tea Tree Oil (Minyak Pokok Teh)
Fungsi: Bahan semulajadi untuk menghilangkan parut jerawat pada wajah dan badan
6) Olive Oil (Minyak Zaitun)
Fungsi: Sangat berkesan untuk menyahkan parut dan juga membantu melembapkan kulit
Wahh superb khasiatnya !!!
Ape tunggu lagi, jom segera Arda guide uolss
sms/whatsaap 01126093727

Oh yeahhh ...barang dijamin sampai dengan selamat !!!


Yang bestnya jika cuba sekarang kami beri uolss PERCUMA ....
PERCUMA !!
PERCUMA !!
Produk terbaik iaitu
PEWIIT SCAR SERUM !!
Jom dapatkan segera ..wasap arda 01126093727 untuk respon pantas


Ade yang nak kulit glowing dan flawless ??


Nak Arda guide caranya ???
Haaa meh kite tunjuk sikit ape kata si adik manis nie lepas guna produk superb ni !!
Fuhyooo glowing terrr kulit die !!!
jom Arda bantu uolss ..sms/whatsaap 01126093727
nak lebih detail boleh terus klik blog shuhadabadya.blogspot.com


Rabu, 2 Mac 2016

Terbaru !!! PEWIIT SCAR SERUM !!!

Assalamualaikum dan selamat pagi ...
fuhh inbox penuh pagi ni bertalu2 pertanyaan tentang serum !!
yup..kite ade produk baru ...PEWIIT SCAR SERUM !!
Terbaik punye, kesan memang superb terutama untuk hilangkan parut-parut degil kat wajah !!!
yang lagi beshnye ...serum nie kite nak bagi PERCUMA je !!!
PERCUMA !!! PERCUMA !!!
untuk detail terus inbox Arda ye di page fb : pellavina beauty secrets 
atau sms/whatsaap 01126093727