Pellavina White Coffee

Rabu, 31 Ogos 2016

PROMOSI HARI MERDEKA PEWIIT SKINCARE !!!

PROMOSI UNTUK HARI INI SAHAJA !!

DISKAUN 50% UNTUK PEWIIT SKINCARE !!



              UNTUK DETAIL DAN ORDER TERUS 
WHATSAAP ARDA  011-26093727 

Isnin, 29 Ogos 2016

Pewiit Foundation Superb !!!

Apa Yang BESTNya PEWIIT FOUNDATION ni ?
🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
🌷 VITAMIN E
🌷 menutup cela & jeragat
🌷 kulit muka segar & glowing
🌷 struktur yang ringan , mudah rata & tidak bertompok
🌷 kelihatan simple & natural
🌷 Merawat kulit untuk jangka masa panjang (Vit C + Hyaluronic Asid)
🌷 kulit TAK berminyak
Haaa ape tunggu lagi ??
Nak cantik , nak gebu, nak licin
Jom rasai penangan nya !! Superb you !!
Whatsaap arda segera 01126093727



promosi sempena MERDEKA !! Pewiit Skincare !!!


whatsaap arda segera selagi stok masih ada !!!

 01126093727 

Jerawat dah malu nak keluar !!! Penangan Pewiit Skincare


"Kulit muka rasa lwbih cerah dan lembut dan flawless gitu...memang tak tukar lain dahh !!"
" produk yg berkualiti dan superb !" #PewiitSkincare
Jom rasai penangan #pewiitskincare
Whatsaap arda 01126093727


Selasa, 16 Ogos 2016

Feedback Meletop Pewiit Skincare Bersama Pewiit Serum !!!

Testimoni PANAS !!!
Pergghh perubahan yang SUPERB you !!
Setelah 5 bulan menggunakan Pewiit Skincare bersama Pewiit Scar Serum kini hilang semua masalah jerawat dan parut !!!
Kini yang paling best dapat plak sapu Pewiit Foundation dengan sekata...kulit dah licin bersih !! perubahan yang sangat mengujakan !!! masalah kulit kusam kini bukan lagi mimpi ngeri !!!
Alhamdulillah, nikmat perubahan semuanya dengan izin allah swt jua 
Usaha dan ikhtiar tue penting tau uols ...jangan merenung saja, jom arda bantu uols 
whatsaap arda segera, sekarang kita ade promosi pewiit skincare dan pewiit serum tau ....01126093727




Cara Kempiskan Perut Secara Semulajadi

Petua untuk mengempiskan perut.. yg mana ada masalah perut buncit ke..perut mngeleber ke.. boleh la ye cuba... smoga berjaya...


Pewiit Scar Serum


Kebanyakan masalah yang dihadapi oleh remaja dan golongan pertengahan adalah masalah parut dan masalah garis - garis penuaan . Masalah ini berpunca akibat dari pada faktor corak pemakanan individu itu sendiri yang kurang peka kepada kahsiat yang terdapat dalam sayuran dan buah -buahan . Oleh itu , proses menyembuhkan parut dan garis-garis penuaan tadi menjadi lebih cepat berbanding golongan yang mengamalkan pemakan yang sihat .
Kini , syarikat bumiputra Malaysia TELAH berjaya menemukan satu FOMULA yang mane menjadi FENOMENA kepada rakyat malaysia malah asia timur ini tahu mengenai khasiat kulit kayu manis yang boleh merawat parut dengan cepat dan selamat secara semula jadi .
Satu lagi produk yang mesra pengguna telah dihasilkan terutamanya goloangan wanita Iaitu " PEWIIT SCAR SERUM " . produk ini berjaya menrawat parut jerawat dan boleh mengecilkan pori2 kulit wajah .
MAGIC kepada produk " PEWIIT SCAR SERUM " adalah :
1) Vitamin C - anti aging
fungsi : anti aging yang kuat ( Vitamin C) dapat meningkatkan proses penghasilan kollagen dan mencegah kerosakan kulit akibat sinaran matahari dan memperbaiki garis-garis halus serta kerutan pada kulit wajah atau badan
2) Vitamin E (Tokoferol)
Fungsi : antioksida , mempercetkan penyembuhan luka , merawat parut dan mecegah garis-garis penuaan .
3) Aloe Vera
fungsi : mematikan pigmen hitam dan melicinkan kulit , menyembuhkan luka ,
4) Cinnamon Extract
fungsi : mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat ,
5) Tee Tree Oil ( minyak pokok teh )
fungsi : bahan semula jadi untuk menghilangkan parut jerawat wajah dan badan .
6) Olive Oil ( minyak zaitun )
fungsi : sangat berkesan untuk menyahkan parut dan juga membantu melembapkan kulit .

whatsaap 01126093727






Isnin, 15 Ogos 2016

TAWARAN HARGA JIMAT !! BELI 2 PERCUMA 3 !!!

BELI 2 PERCUMA 3

BELI PEWIIT SKINCARE 3IN1 + PEWIIT SERUM

DAPAT PERCUMA

1) PEWIIT SOAP PREMIUM
2) PILIH PEWIIT FOUNDATION ATAU PEWIIT Gemini Sara
3) HADIAH MISTERI

syok kan ?? ....cepat-cepat sebelum stok habis !!
whatsaap arda 01126093727


CARA ATASI MASALAH JERAGAT


uols wajib baca kisah sedih ini !!
sis Ani bukan nama sebenar tau, telah 10 tahun dilema dan buntu dengan masalah jeragat degil !! 10 tahun bukan masa yang sekejap huhuhu cuba uols bayangkan !! lihat gambar sebelum
Dah begitu banyak produk yang telah Ani guna untuk rawat jeragat ! Duit pun dah banyak yang melayang ! Namun semuanya sangat mengecewakan !!
Disebabkan masalah jeragat yang tebal, Ani turut rasa rendah diri dan malu apabila dipandang orang ramai !!
sedih dan kecewa kan apabila masalah ini melanda !!
Kini..
Setelah 3 bulan menggunakan Pewiit Soap Premium !!
Alhamdulillah, jeragat kini semakin berkurangan !! Terbaik pewiit !! Suami juga gembira dengan perubahan Ani 
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Jom arda bantu uolss, guide sepanjang guna pewiit
whatsaap arda 01126093727


Rabu, 3 Ogos 2016

Apa Yang BESTNya PEWIIT FOUNDATION ni ?


🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
🌷 VITAMIN E
🌷 menutup cela & jeragat
🌷 kulit muka segar & glowing
🌷 struktur yang ringan , mudah rata & tidak bertompok
🌷 kelihatan simple & natural
🌷 Merawat kulit untuk jangka masa panjang (Vit C + Hyaluronic Asid)
🌷 kulit TAK berminyak
Haaa ape tunggu lagi ??
Nak cantik , nak gebu, nak licin
Jom rasai penangan nya !! Superb you !!
Whatsaap arda segera 01126093727


Tak Sangka Setelah Setahun Guna Pewiit Skincare Begini Jadinya !!

Perubahan yg SUPERB !! Testimoni Terbaru !!
Cik adik manis ni dah guna pewiit skincare dah dekat nak setahun  !!
Nah ‪‎Penangan  Pewiit Skincare  !! Pewiit rawat secara semulajadi tanpa bahan kimia walaupun hasil amik masa tapi insyaAllah puashati 
Jom arda bantu uolss juga
Whatsaap 01126093727



Isnin, 1 Ogos 2016

Selamat tinggal jerawat !!!

Penangan Pewiit Skincare !!! 
Alhamdulillah 
Jom arda bantu uolss whatsaap 01126093727


Promosi TERBARU !!! Pewiit Foundation !!!

Promosi , promosi , promosi
Beli pewiit foundation 1 FREE 1.
whatsaap arda segera 01126093727
sebelum stok habis !!!