Rabu, 4 Januari 2017

Pewiit Foundation Cream RM28.00 Je !


Selepas kita bagi customer cuba bb cream foundation pewiit ni semua cakap sedap , best sngt2.. kalau tahu mcm ni, xbeli yang mahal2 kt luar sane ..Dah la harga sngt murah ..



>>><<<5000unit terjual="">><<<

Pewiit foundation cream
Harga rm28.00 sahaja .
 Bagus untuk 15thn ke ats
 Mudah dipakai dan dibersihkan
 Glowing sampai ke petang !
 SPF50
 Setanding dgn jenama mahal .
 Nampk glowing sbb cream .

Stok baru sampai semalam 1000pcs .
Harga asal rm49.99sen ..
Offer skrg rm28.00 shja.."SIAPA CEPAT DIA DAPAT"

 whatsaap arda 01126093727

Selasa, 3 Januari 2017

Nak Cari Produk SELAMAT dan NATURAL ?? Pewiit kan ADA ! ..


Boleh tengok hari2 ada new testimoni dari customer ...
Alhamdulilah ! , diowng share testimoni sbb berkesan dan yakin dgn produk keluaran pellavina sdn bhd.
Pewiit 3in1 less 50%
Pewiit 5in1 free toner ..
cepat2 selagi stok masih ada =)
whatsaap arda 01126093727








Rugi kalau tak baca


Kalau nk cantik baca la..

Alhamdulillah si dia dah merasa perubahan yang ketara =)

Khamis, 22 Disember 2016

NAK SERUM + FREE SABUN PEWIIT??


Jom grab PEWIIT SCAR SERUM sekarang!! 😙😙😙
Jangan cakap arda x payung lakk.. hihi😘
Whatsapp sini ye ---->> 011-26093727

Isnin, 19 Disember 2016

PEWIIT SKINCARE 5in1


Satu set mengandungi;
1) Pewiit Soap 50g
2) Day Cream 20g (SPF50)
3) Night Cream 20g
4) Treatment Cream 20g
5) Pewiit Scar Serum 15ml
+++ free collagen toner (125ml) utk 100 pembeli terawal
Whatsapp: 01126093727


Rabu, 16 November 2016

PEWIIT SKINCARE MEMANG TERBAIKLAH KHASIATNYA !!!


Lepas guna kulit akan rasa lembut dan lembap, dah lama sikit guna dah boleh nampak kulit makin cerah dan glowing gitue...secara semulajadi tau !!!
Kmi ada 9 bahan yang terpilih ;).. biasa 1produk ada 1 @ 3bahan je tpi skrg kmi ada 9 jenis bahan yang baik untuk kulit muka ;).. bukan itu saja.. cream kita pun lebih banyak dari produk2 lain .. biasa org lain 5 - 10grm tapi cream pewiit 20grm ++ setiap jar ;).. sy share apa manfaat bahan tersebut .
💐PEWIIT SKINCARE💐
1 set mengandungi:
💝 Sabun Pewiit (50g)
💝 Day Cream (20g)
💝 Night Cream (20g)
Kelebihannya sgt ajaib..
🎄Menghilangkan jerawat batu/pasir
🎄Menghilangkan parut & kesan jerawat
🎄Menghilangkan jeragat
🎄Mencerahkan
🎄Mengecilkan pori kulit
🎄Menyihatkan serta menyegarkan kulit wajah
🎄Wajah tampak glowing
🎄Merawat kulit kusam
🎄UV protection (SPF50)
🎄Mengekalkan kelembapan kulit
Kesan yang lagi cepat dan superb gabungan pewiit skincare bersama pewiit serum !!!
P/s -> kalau uolss rasa nak try produk nie jom whatsapp arda.. arda nak bagi harga diskaun :D
whatsaap arda >>>> 01126093727


Isnin, 31 Oktober 2016

Pewiit Skincare Kini Berwajah Baru Dan Lebih Berkesan !!





INGINKAN KULIT WAJAH LEBIH SIHAT DAN CANTIK ?
Kulit lembut, halus dan bebas dari masalah wajah 😍 Pastinya idaman uolls kan ??
💐PEWIIT SKINCARE💐
1 set mengandungi:
💝 Sabun Pewiit (50g)
💝 Day Cream (20g)
💝 Night Cream (20g)
Kelebihannya sgt ajaib..
🎄Menghilangkan jerawat batu/pasir
🎄Menghilangkan parut & kesan jerawat
🎄Menghilangkan jeragat
🎄Mencerahkan
🎄Mengecilkan pori kulit
🎄Menyihatkan serta menyegarkan kulit wajah
🎄Wajah tampak glowing
🎄Merawat kulit kusam
🎄UV protection (SPF50)
🎄Mengekalkan kelembapan kulit
Mereka sudah! Uollss bila lagi ?? 😂😂
Whatsapp >>> 01126093727