Khamis, 8 Mac 2018

Pewiit Skincare 3in1 BEST SANGAT !!


Pewiit Skincare 3in1 dah lama dah pakai produk nie..seawal pengeluaran sabun pewiit sehinggalah sekarang !! 

Sekarang dah upgrade formula baru juga lagi besst giler pakai 😘

Pewiit soap Premium lagi sedap guna, buih halus je sebab takde bahan kimia merbahaya tau..dengan ramuan kulit kayu manis membuatkan jerawat pun segan nak singgah 😁😁

Day cream ade spf50 jadi tak perlu dah nk mekap tebal2 ..lgpun kite memang tak suka mekap...lebih suka natural 😍😍

Night cream bila sapu waktu malam sebelum tidur, bila bangun keesokan harinya... Wahh rasa lembut sangat pipi 😉😉 yg nie kiter suker sangat !! 

Ade kelulusan kkm..meh kite tepek sini juga 

Pewiit soap NOT150703927K

Pewiit Day Cream NOT150703926K

Night Cream NOT150703925K

Testimoni pun dah banyak sangat !! Boleh terus terjah blog kiter 😘😘👇👇
.
.
.
.

https://shuhadabadya.blogspot.my/

Nak sembang terus jom whatsaap 
Http://wasap.my/601126093727/pewiitskincare3in1


Tiada ulasan:

Catat Komen