Isnin, 28 Disember 2015

Pewiit Skincare 3in1

Rahsia Rawatan Semulajadi dengan Kulit Kayu Manis, kualiti terbaik turun temurun kini diformulasikan agar mesra pengguna !! Cuba sekali pasti jatuh hati muka licin cerah berseri-seri !!!
sms/whatsaap 01126093727 untuk detail / order

video

Selasa, 22 Disember 2015

Adakah Produk Pewiit Skincare Lulus KKM ???

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua 

Disebabkan ramai yang bertanyakan adakah pewiit skincare ade kelulusan KKM ??
Dan ramai juga malas nak buka sendiri web kkm..nah harini Arda tolong printscreen dr web Kementerian Kesihatan Malaysia ye , yang rajin boleh lihat sendiri di website KKM.  Jadi tak perlu nak was-was lagi produk ini telah diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia 
Dalam set pewiit ini mengandungi:
heart emoticon1) SABUN PEWIIT
heart emoticon 2) DAY CREAM
heart emoticon 3) NIGHT CREAM
Kombinasi power untuk menghapuskan masalah pelbagai jenis jerawat, parut jerawat, jeragat dan kulit kusam !!!
Bila dah konsisten guna kulit akan lebih licin tanpa cela dan yang paling besh kulit rasa lembut seakan kulit bayi serta lebih cerah berseri !!
Cubalah rasai sendiri khasiat pewiit skincare INSYAALLAH pasti berpuashati smile emoticon
Arda juga akan guide dan pantau sepanjang uols guna smile emoticon
Jangan tunggu lagi untuk kulit yg cantik !!
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis sabun pewiit
Add FB: https://www.facebook.com/Stokissabunpewiit
Instagram: ardaeshop





Jumaat, 18 Disember 2015

Sabun Pewiit Memang Best !!!

Best kan bile mslah kulit muka dah settle...tak payah pening2 kepala lagi...
wahhh BEST...BEST..BEST...
sape yg tak cuba lagi memg tersangat-sangatlah rugi...

     KELEBIHAN SABUN PEWIIT
   ========================

heart emoticon MENGHILANGKAN JERAWAT RESDUNG
heart emoticon MENGHILANGKAN JERAWAT BATU
heart emoticon MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT
heart emoticon MENGHILANGKAN JERAGAT
heart emoticon MEMUTIHKAN KULIT
heart emoticon MENGECILKAN PORI-PORI KULIT
heart emoticon MENYIHATKAN KULIT(VITAMIN-C)
heart emoticon MENYEGAR KULIT MUKA .
heart emoticon MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN
heart emoticon MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
heart emoticon MENINGKATKAN KEANJALAN KULIT(ORG BERUSIA )
heart emoticon KULIT LEBIH LICIN , CERAH DAN BERSERI-SERI
heart emoticon MEMBUANG TOKSIN PADA WAJAH
heart emoticon MENGHALANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD

Yang penting !!!
NO. KELULUSAN KKM : NOT150703927K

Jom dapatkan ‪#‎pewiitsoap‬ dan ‪#‎pewiitskincare‬ !!
sms/whatsaap 01126093727 (arda)
Add FB: https://www.facebook.com/Stokissabunpewiit
testimoni : BLOG ARDA eSHOP



Pewiit Soap !!!

video


sms/whatsaap 01126093727 (arda)
testimoni : BLOG ARDA eSHOP

Rabu, 16 Disember 2015

Pewiit 3in1 Skincare Rawat Masalah JERAGAT !!!

Jeragat pun segan nak hinggap dah !!!
Ape tggu lagi jom cuba SET PEWIIT SKINCARE !!!
Cuba try dulu dan tengok sendiri hasilnya smile emoticon
sms/whatsaap 01126093727 (arda)
testimoni : BLOG ARDA eSHOP


Sabun Pewit MEMANG POWER !!!


>> boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan dr umur 12 tahun ke atas
>> Cuci muka 3x atau 5x sehari untuk kesan maksimum
>> Lulus kkm- so jgn ragu ragu untuk guna
>> Kesan memang hebat- diperakui oleh 99% pengguna
alhamdulillah uolss bila lagi nak cuba ??
Jangan tunggu lagi perubahan takkan dapat jika tak mulakan langkah segera smile emoticon
sms/whatsaap 01126093727 (arda)
testimoni : BLOG ARDA eSHOP


Jumaat, 11 Disember 2015

Produk Pewiit Skincare 3in1 !!

Pewiit skincare 3in1
Rahsia rawatan semulajadi untuk kulit yg bebas cela !!
Jerawat tak mau dah naik 
smile emoticon
Parut hilang entah ke mana 
smile emoticon
Jeragat dah segan nak muncul aihh 
smile emoticon
Blackhead dan whitehead menyorok segan nak timbul 
smile emoticon
Begitulah penangan ‪#‎skincarepewiit‬
Cuba sekali pasti senang hati 
heart emoticon
Jom ualls rasakan penangannya !!
Sms/whatsaap 01126093727


Rabu, 9 Disember 2015

Isnin, 7 Disember 2015

Dah Kenal Dengan Pewiit Soap MesTi Jatuh Cinta Plak dengan PEWIIT SKINCARE !!!

Dah 4 bulan guna sabun pewiit !! 

Hasil sangat bagus !! 

Kini nak guna pewiit skincare plak !! 

Alhamdulillah #syukurselalu

Sms/whatsaap 01126093727
Fb: stokis sabun pewiit
Blog: shuhadabadya.blogspot.com



Sabtu, 5 Disember 2015

Jerawat Batu Hilang selepas Guna SAKURA SKINCARE

Kulit muka kini dah TAK berminyak !!
JERAWAT BATU pun hilang !!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬  penangan pewiit skincare !!
Sakura skincare Juga tak kurang hebatnya !!
Uolss dahla termenung tu, jom dapatkan segera
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Best pakai PEWIIT SKINCARE 3in1 !!!


Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Yg baru nk cuba jgn segan-segan
Mulakan langkah pertama untuk kulit yg cantik
Sms/whatsaap 01126093727 (arda)
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Hasil Menakjubkan Setelah SEBULAN GUNA PEWIIT SOAP !!!

Dah masuk bulan ke-2 guna PEWIIT SOAP !!!
Alhamdulillah setelah sebulan guna heart emoticon

*Jerawat dah kurang !!
*Parut Jerawat pun kurang !!
*paling ketara bintik-bintik hitam pun kurang !!
*rasa licin kat pipi dan hidung !!

alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬ smile emoticon
Jangan tunggu lagi untuk kulit yg cantik !!
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis sabun pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Jumaat, 4 Disember 2015

PETUA AMALAN REZEKI MELIMPAH TAK PERNAH HABIS


In Shaa Allah..
PRAKTIKKAN :
* 1) Baca Subhanallah 33 kali
* 2) Baca Alhamdulillah 33 kali
* 3) Baca Allahuakbar 33 kali
* 4) Baca " innahaza larizzkuna maalahu minnfaad" 33 kali


Amalkan dengan konsisten & rasai keajaiban rezekiNya yg melimpah ruah utk semua, sama ada utk diri & keluarga..smile emoticon

Pewiit Skincare Hilangkan Masalah Bintik Hitam !!!

Lepas guna Pewiit Skincare 3in1 kulit makin lembap dan bintik hitam makin kurang !!!
Lepas ni nak repeat order katanya !!
Alhamdulillah syukur selalu smile emoticon
Uolss jangan tunggu lagi !!
Jom dapatkan segera
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis sabun pewiit
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Tampil Yakin Tanpa Mekap Dengan Pewiit Soap !!

Kini tampil lebih yakin walaupun tanpa mekap setelah menggunakan PewiIt Soap ^__^
Alhamdulillah smile emoticon
Biar gambar berbicara, perubahan yang sangat menggembirakan membuatkan kami sendiri pun teruja smile emoticon
Dunia terasa lebih bahagia apabila dapat membantu memberikan manfaat buat orang lain smile emoticon
Alhamdullilah ‪#‎syukurselalu‬ smile emoticon
Uolss jangan tunggu lagi !!
Jom dapatkan segera
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis sabun pewiit
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Rabu, 2 Disember 2015

Kulit Makin Berseri Dengan Pewiit 3in1 Skincare !!!

Alhamdulillah makin berseri2 katanya !!
Kawan pun tegur dah ade perubahan katanya !!
Belum pun sampai sebulan pun guna Pewiit Skincare 3in1 !!
Jangan tggu lagi untuk kulit yg cantik !!
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: stokis sabun pewiit
Blog: shuhadabadya.blogspot.com