Ahad, 29 November 2015

Hebatnya Mendahulukan Keinginan Ibu Dan Ayah !!

Nak kongsi satu cerita yang sangat membuatkan saya terinsaf seketika !!!

Semalam hari yang sibuk..entertain ibu dan ayah mertua 
smile emoticon
Tapi dalam duk sibuk sale mencanak2 juga  smile emoticon
alhamdulillah...salah satu punca murah rezeki !!
Bahagiakan hati ibu dan ayah smile emoticon
alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬


Khamis, 26 November 2015

Pewiit soap is awesome !!!

cakap omputih gitu !!
Lihatlah perubahan ketara adik manis ni !!!
Teruja ??
jom cuba sama !!
sms/whatsaap 01126093727
Add FB: https://www.facebook.com/Stokissabunpewiit
instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com



Rabu, 25 November 2015

Parut Kini Pudar Selepas Guna PEWIIT SKINCARE 3in1 !!

Jerawat dan kurang !! Parut juga pudar !!
Nak repeat order lagi !!
Kalo tak berkesan takkan nak REPEAT ORDER !!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Nak rasa khasiat superb ??
Mehla uolss cuba dulu yea smile emoticon
Sms/whatsaap 011-26093727 (arda)
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com

Selasa, 24 November 2015

Parcel Selamat Sampai !!


video


Alhamdulillah smile emoticon
Semua urusan penghantaran menggunakan pos laju malaysia berjalan lancar !!
Kesemua parcel telah tiba dengan selamat smile emoticon
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Uolss jangan tggu lagi...order masih dibuka !! Jgn marah Arda jika stok habis ye smile emoticon
Sms/whatsaap 011-26093727 ( arda)
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com

Pewiit Skincare 3in1 : JERAWAT KURANG PARUT HILANG !!!

Jerawat dah kurang !! Kini jerawat makin pulih !! Bekas- bekas jerawat juga hilang !!
Lepas ni Nak repeat order lagi !!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
‪#‎penangan‬ Pewiit 3in1 Skincare
Rugi tak cuba uolss !!
Sms/whatsaap 01126093727
Instagram: ardaeshop
Fb: Stokis sabun pewiit
Blog: shuhadabadya.blogspot.com



Ahad, 22 November 2015

Baru lagi Guna Pewiit Skincare 3in1 Dah ade PERUBAHAN kETARA !!!

Phewwiiittt !!!
Uolss Nampak perubahan ??
Tak sampai sebulan pun lg guna pewiit skincare 3in1 !!
Puashati sangat dengan pewiit 3in1!!!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Jangan tunggu lagi untuk kulit yg cantik !!
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis sabun pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com




Khamis, 19 November 2015

Perubahan Akak nie lepas Guna Pewiit Skincare Memang AWESOME !!!

Weeewiit akak memang AWESOME !!
Lihat perubahan ketara akak ni !! Guna SOFIA SKINCARE !!
Walau amik masa sikit tapi memang TERBAIK hasilnya !!
Kalo nak kesan yg cepat boleh cuba Pewiit Skincare 3in1 heart emoticon
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Rabu, 18 November 2015

Pewiit Skincare 3in1 BERKESAN !!!!

Cuba Pewiit 3in1 skincare dan rasai KEBERKESANANNYA !!
Jerawat mengecut !! Kulit tak lagi berminyak !! Kesan jerawat juga makin kurang !!
Lepas dah dah ade perubahan !!
Kini join dropship !!!
Begitulah impak sebenar penangan pewiit skincare 3in1 !!
Bukan sahaja guna untuk diri sendiri sekarang dah boleh share dengan orang lain MANFAATNYA !!
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com



Khamis, 12 November 2015

Pewiit Skincare 3in1 Yang SUPERB !!!

Pewiit skincare 3in1 !!!!!!!
========================
Dalam 1set ada
- 1sabun kulit kayu manis
- day cream ( uv protaction)
- night cream ( alovera + vit A ,C E)

Kelebihannya yang power
===================
€ menghilangkan jerawat batu
€ menghilangkan parut jerawat
€ menghilangkan kesan jerawat
€ memutihkan
€ mengecilkan pori kulit
€ menyihatkan kulit
€ muka andar berasa segar .
€ glowing
€ menghilangkan jeragat
€ menghilangkan kulit kusam
€ uv protection
€ mengekalkan kelembapan kulit

Kandungan sabun/day cream/ night cream
===================================
® extract bunga cengkih selepas hujan
® extract kulit kayu manis turun temurun tok
® extract collagen
®extract gluta
® vitamin A C E
® extract alovera
® extract tomato
® 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
® 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam
® 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit
® 4 gluta = melembabkan kulit wajah
® 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati .
® 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah .
® 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulit
sms/whatsaap 01126093727
instagram: ardaeshop
Fb: https://www.facebook.com/Stokissabunpewiit
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Lelaki Pun Dah Ramai Yang TERGODA dengan Pewiit Soap !!

Cheewahh tak leh jadi ni !! Abang sado pun pakai Sabun Pewiit !
Zaman sekarang ni tak kira lelaki atau perempuan memang kena jaga penampilan terutamanya kulit wajah. Mungkin sesuai bagi lelaki yang mempunyai masalah :-
# Jerawat pasir
# Kulit berminyak dan melekit
# Tona tidak sekata
# Bintik-bintik hitam
Jom cik kak cik kak semua belikan utk suami tersayang. Barulah bertambah sayang heart emoticon heart emoticon
sms/whatsaap 01126093727
instagram: ardaeshop
Fb: Stokis Sabun Pewiit





Rabu, 11 November 2015

Pewiit Skincare Dah Selamat Diterima !!

Alhamdulillah smile emoticon
Selamat mencuba smile emoticon
Seronok bila orang teruja nak guna !!
Lagi bertambah seronok bila ramai yg bg feedback
Pewiit soap dan pewiit skincare
TERBAIK !!!
Jom uolss semua cantik beramai2 !!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com










Hasil Set Pewiit Skincare 3in1 Memang SUPERB !!!

Set pewiit yg baru nie memang SUPERB !!!
Uolls tengok perubahan sis nie, mula2 guna sabun dapat hasil menakjubkan !!
Kini guna Pewiit 3in1 Skincare selepas 10 hari kulit makin CERAH dan GLOWING !!!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬ perubahan demi perubahan
semuanya dengan izin allah swt smile emoticon
Jom dapatkan segera ‪#‎pewiitsoap‬ ‪#‎pewiitskincare‬
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop


Wahhh TERGODA dengan Pewiit Soap !!


Selepas tengok anak sedara guna kulit dia makin cantik tanpa sebarang mekap !!!

Wahhh uolss tak tergoda ke ??
Kini tak perlu mekap tebal lagi nak menutup cela !!
Uolss boleh tampil cantik dan anggun semulajadi smile emoticon
Inilah khasiat petua turun temurun nenek moyang kita ‪#‎pewiitsoap‬ dan kini kombinasi power pewiit skincare 3in1 semakin mendapat sambutan hangat untuk kulit yg lebih superb !!!
Jom order segera !!
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Repeat order !! repeat order !! repeat order !! Pewiit Soap !!!

kalo tak berkesan takkan repeat order kan ??
Ramuan semulajadi sudah tentulah rawatannya semualajadi smile emoticon
Guna sehari takkan esok dah cantik kan ?? hihihi
Dengan sabun pewiit uolss akan rasa perubahan demi perubahan dan akhirnya terserlah kulit yang licin, cerah berseri-seri yang pastinya orang-orang disekeliling pun akan terpesona smile emoticon
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬ smile emoticon
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis sabun pewiit
Instagram : ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com






Selasa, 10 November 2015

PARUT HILANG KULIT CERAH lepas Guna Pewiit Soap !!

Tahun lepas kena chicken pop !! Habis muka berparut !!
Kini lepas sebulan mencuba ‪#‎pewiitsoap‬ muka dah TAKDE PARUT dan CERAH !!!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬ smile emoticon
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis sabun pewiit
Instagram : ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com



Jom Detox cara SIHAT !!!

4 AIR ISTIMEWA YANG SIHAT
Air masak yang di campur dengan buah-buahan di bawah dapat membantu mengekalkan kesihatan kerana membantu membuang toksin dalam badan. Air yang di campur buah-buahan ini perlu dibiarkan dahulu 20 minit sebelum minum. Jom buat sendiri:
1) Teh hijau, pudina, limau nipis
Untuk mengurangkan lemak, pencernaan, sakit kepala, pernafasan
2) Strawberri, kiwi
Melindungi sistem imun, pencernaan, kesihatan kardiovaskular,
menyeimbangkan gula dalam darah
3) Timun, limau nipis, lemon
Mengatasi muntah, loya, hidrasi, mengawal selera makan, pencernaan
4) Lemon, limau nipis, oren
Untuk vitamin C badan, sistem imunisasi, pedih ulu hati
Minuman di atas hendaklah di minum pada suhu bilik untuk tempoh 48 jam. Selepas 48 jam, perlu buat air yang baru.

Silakan Share ye..smile emoticon

Nak Kulit Glowing dan BEBAS MINYAK ???

Kulit kini glowing dan bebas minyak !!!
Uolls yg serabut dengan masalah wajah berminyak memang sangat2 disyorkan cuba !!
Dah cuba pasti tersenyum puashati !! Kulit glowing dan cerah berseri !!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis sabun pewiit
Instagram : ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com



Ahad, 8 November 2015

Memang bestla Pewiit 3in1 Skincare !!

"Bintik hitam bekas jerawat mulai pudar !! Kulit juga semakin halus dan putih !!
Nanti dah habis nak repear order !!
Memang bestla Pewiit 3in1 Skincare !!
Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Jom dapatkan segera
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram : ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com


Sabtu, 7 November 2015

Penangan SAKURA SKINCARE !!!

Sambutan hangat terhadap Sakura skincare  SKINCARE SABUN PEWIIT nie juga
tak kurang hebatnya !!

Ramai yg teruja dengan hasilnya !!

Sakura skincare mengandungi 1 sabun pewiit , 1 krim malam dan  1 krim siang 

Dah cuba sekali pasti repeat order !!
Kalo tak berkesan takkan Repeat order kan ??
Tak gitu ?? smile emoticon

Alhamdulillah ‪#‎syukurselalu‬
Sms/whatsaap 01126093727
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop
Blog: shuhadabadya.blogspot.com






Parut Jerawat Makin Pudar Muka Dah Tak Berminyak Hasil Guna Pewiit 3in1 Skincare !!

Alhamdulillah dah ade perubahan lepas guna
Pewiit Skincare 3in1 !!
Dulu kulit wajah sangat teruk kesan guna produk ***** !!! Alhamdulillah kini dah boleh tersenyum smile emoticonJerawat baru dah tak naik, parut makin pudar dan kulit dah tak berminyak !!
Rugi uolss tak cuba pewiit skincare 3in1 !!
Terbaik !! heart emoticon
Sms/whatsaap 01126093727
FB: Stokis Sabun Pewiit
Instagram: ardaeshop
Fb: Stokis sabun pewiit




CARA BUANG KOLESTROL DALAM BADAN

Amalkan mandi fajar iaitu mandi seawal pagi. 
ini kerana nabi muhammad juga mengamalkannya.
tak percaya buat dengan konsisten mesti terkejut dengan resultnya.
Mandi seawal jam antara 4.30pagi - 5.00pagi. jangan pulak selepas mandi tidur kembali memang tak berkesan la.
Sebaiknya lepas mandi boleh mengaji juga bersenam, jalan2 @ joging bagi ada pergerakan badan, yang sakit lumpuh stroke separuh badan pun boleh amalkan insyaAllah.
cara2 mandi jangan terus siram badan dengan air sejuk nanti terkejut urat saraf.
-dimulakan dengan kaki kanan.
-naik ke lutut & badan hingga ke bahu kanan
-diikuti pula kaki kiri
-naik ke lutut & badan hingga ke bahu kiri
-akhir sekali baru kepala

semoga  bermanfaat 


Jumaat, 6 November 2015

Jerawat Hilang Kulit Semakin Flawless dengan PEWIIT 3IN1 SKINCARE !!!

Nampak gembira nampak hepie nampak lawa..heart emoticon
Sudah semestinya lepas guna pewiit skincare 3in1 !!
Masalah kulit wajah hilang kulit makin flawless gitue !!
Yg ade masalah kulit wajah tu, jom Arda bantu
Sms/whatsaap 01126093727
Instagram: ardaeshop
Fb: Stokis Sabun Pewiit
Blog: shuhadabadya.blogspot.com